Kuten Romaniaa vastaan, Ranska joukkue oli jälleen määrätty mitään loppupelin vastaan ​​Albania (2-0) ansiosta myöhään maalintekijöinä Griezmann ja Payet. Voitto sallii Blues Jalkapallo Pelipaidat vahvistaa niiden lipun 8. finaaliin Euro 2016 ottaen askeleen alkuun Group A kahden päivän kuluttua. Mutta tämä ei voi varjostaa odotettuja vaikeuksia pelissä.

Ranskan joukkue ei ollut loistava keskiviikkona vastaan ​​Albania. Mitä pelin, se oli hyvin työlästä. Mutta Didier Deschamps miehet yllään Euro 2016 Ranska Pelipaita on ainakin yksi ansio: ne eivät anna mennä alusta alkaen kilpailun. Ei riitä mennä koko matkan, mutta se on perusta.

sesti Romania ei ollut tarina leikata jalat ja "taikinamainen suut" kanssa "vaikea niellä". Se oli myös tarina, vähemmän romanttinen, taktinen muuttamista.

Käytännössä tämä ei ollut suuri menestys. Albania on puolustanut loistavasti paljon pelin ja jopa meni noin potkiminen tavoite tauko. Mutta Ranska piti kytkeä pois ja vaikka ne eivät ole parhaimmillaan, he olivat palkitaan sitkeyttä.