Super jalkapallon tähti Cristiano Ronaldo tänään tullut kansallinen idoli kotikaupungissaan, vaikka monet lapset ovat ottaa Ronaldo asettanut tavoitteekseen, ne kuluvat lasten pelipaidat ja ahkera toivoa olla toinen Ronaldo tulevaisuudessa.

Lopusta lähtien Euro 2016 voitti Portugalin, on enemmän puhetta Cristiano Ronaldo ylellinen loma, sen hotelli investoinnit ja siirrot Las Vegas puolelta. Jos kannattajien Paris Saint-Germain ovat edelleen toivoen nähdä "CR7" maa päivä pääkaupungissa, ne olisi hyvä ei liikaa pitää kiinni, että unelma. Kysyttäessä Portugalin Lusa virasto, Ronaldo on vihjannut, että hänen toiveensa oli laajentaa Real ja mahdollisesti lopettaa uransa. Mielestäni on viisas päätös, kaikki Ronaldo kannattajat päällään numero 7 Cristiano Ronaldo pelipaita ovat toivoa hän jäädä Real Madrid.

Cristiano Ronaldo on myös paljastettiin hänen terveyttä ja hänen mahdollisuuksiaan osallistua Euroopan Super Cup vastaan ​​Sevilla FC 9. elokuuta. Se vahvisti, Zinedine Zidane on pääsemättä maalintekijä tilaisuutta varten. Ja nyt Portugalin tekevät kuntoutukseen päin uusi kausi.