Neymar, joka on yksi maailman parhaista jalkapalloilijat, kymmeniä tuhansia fanit jahtaavat häntä, kuten monet pienet lapset, jotka ovat myös aina pukeutuu neymar Jalkapallo Pelipaidat näyttö niiden suosikki ja tukea neymar. Tänä kesänä, kiitos erinomaisen suorituskyvyn Neymar, Brasilia voitti olympiakultaa. Mutta Neymar oli tapahtumarikas ilta vastaan ​​Bolivian MM-karsinnoissa torstaina.

Barcelonan tähti sijoitettiin itsensä ja koostuu kaksi maalia Brasilian 5-0 murskaus ennen kuin hän joutui jättämään pelin jälkeen verinen kyynärpää. Brasilia valmentaja Tite ylisti Neymar suorituskykyä, mutta vaati tähti eteenpäin oppimista keltaista korttia hän piristyi, jättäen hänet keskeytetään kokouksen Venezuelan. Numero 10 Neymar Pelipaita saanut kaikki Brasiliassa faneille suuri suosionosoituksia, hän oli liian epätoivoinen kentällä.

Neymar pelataan Filipe Luis vasempaan laidalta ja Real Madrid täyden takaisin kohti maalia ja Carlos Lampe hänen lähellä postitse. Jeesus oli seuraava protokollan, päättyy siististi yksi-on-one Lampe jälkeen Neymar hänet läpi seuraavat nopea vastahyökkäys. Neymar ja Jesus uhkaa edelleen tauon jälkeen molemmissa irtosi, ensimmäinen on jätetty verenvuodon jälkeen kyynärpää kasvoihin.