Paikallisottelu taskussa ja hymy Barça voittajan Espanyol (4-1). Barcelona pelaajat käyttivät joukkue Jalkapallo Pelipaidat halaus tiiviisti celebrat voittonsa. Voitto tärkeitä tiimin tilapäisesti palasi 3 pituudet Real Madrid.

Mihin päästään kaksinkertainen Luis Suarez ja Lionel Messi tulessa, FC Barcelona palaa kolme pituudet Merengue. Luis Suárez oli myös olennainen, ei vain hänen 11. ja 12. maalia liigassa on FC Barcelona pelipaita mutta myös hänen kanssa hänen joukkuetoverinsa.

Tämä voitto, Blaugrana voi omistaa sen kestämätön Messi. Kaksi poikkeuksellinen toimia, vastustajat pysty lopettamaan häntä. Näiden kahden laukausta, se on 8 pelaajaa, jotka poistuvat pieni silta, pysäyttämätön ulkotiloissa ja uskomaton tunne pelin ... Argentiinan, hän lopulta löytää aukon 89. minuutti, historia loppuun tämän Derby kanssa uusi tavoite.

"Toiminnan Leo Messi on playstation, se on se, että yhden pelaajan", sanoi Uruguayn lopussa ottelun, kertoo Marca. Barça kärsi pahempi isku muutama viikko sitten, mutta jossa on Messi ja Iniesta tällä tasolla, se taas tulee suuri kone voittaa.