Luis Enrique oli onnellinen mies jälkeen illan peli Arsenal, ja kuka voisi syyttää häntä? 2-0 oli hieno tulos Mestarien liigan ensimmäisellä osuudella klo Arsenal, ja sijoittaa hänen tiiminsä hyvin kauniisti vielä yhdelle neljännesvälierissä ulkonäkö.
"Pidin koko pelin ja nähnyt joitakin asioita, jotka olivat niin hyviä, että en uskaltanut tehdä muutoksia tapauksessa ryöstivät sen."
"He puolustivat kaikkien takana pallo omissa puoli, mutta käytti niitä alas ja olivat lähes aina pysty selviytymään paineita. Se mitä pystyimme alkuun tasapaino eduksemme. "
"Ihmiset, jotka ymmärtävät jalkapalloa tietävät, että tarvitset ensimmäisellä puoliskolla kuin että saada toinen puoli niin samoin."
"Arsenal myös yrittäneet luoda painetta ja vaara, mutta käsittelimme sen hyvin. On tärkeää tietää, kuinka pelata vastaan ​​joukkue, joka soittaa niin tiukka takana, koska he ovat myös erittäin hyvä vastahyökkäyksen, kuten voitte nähdä tänä iltana. "
"En ollut yllättynyt Arsenal luoda niin vähäiset mahdollisuudet, koska heillä tällainen huippuluokan puolustus. He yrittivät tehdä asioita läpi Ozil ja siirtämällä pallon nopeasti välillä linjat, joissa kulkee Giroud ja Ramsey, sekä Walcott jälkipuoliskolla. Mielestäni teimme hyvää työtä siellä. "