Manchester United näyttää olevan voimakkaampi tämä kauden jälkeen seura merkkien Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba, jotka ovat kaksi maailman paras jalkapalloilija. Manchester United fanit yllään Jalkapallo Pelipaidat ovat myös erittäin iloinen Ibrahimovic ja Pogba n tulevat, ne kaikki odottavat nähdä nämä kaksi työtä Manchester United uuden managerin José Mourinho.

Tilastotieteilijät yliopistossa Salfordin juoksi testien nähdä kuinka monta pistettä Jose Mourinho puolella voittaa kanssa ja ilman kahta uutta signings. He löysivät pari lisää Unitedin mahdollisuudet voittaa liigan 4%. Se tarkoittaa, että Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba Manchester United pelipaita kuluminen on arvoltaan ylimääräinen 10 pistettä Manchester United tällä kaudella.

Hyökkääjä Ibrahimovic sijoitettiin 38 liigan tavoitteet Ranskan Mestarien Paris St-Germain viime kaudella. Ranskan keskikenttäpelaaja Pogba puolestaan ​​tarjotaan 12 syöttöä kun Juventus voitti Serie A. Ylimääräinen 10 pistettä United viime kaudella olisivat nostetaan niitä viidenneksi toiseen. Se kuulostaa fantastinen!

Katsotaan nyt eteenpäin Zlatan Ibrahimovic ja Paul Pogba suorituskyky tämä uusi kausi.