Helppo voitto Arsenal, rohkea Alex Oxlade-Chamberlain teki kaksi kiinnitetty Arsenal voittaa Reading 2-0 EFL Cupissa. Arsenal manageri Arsene Wenger uskoo Alex Oxlade-Chamberlain kasvaa luottamuksellisesti yllään Arsenal Jalkapallo Pelipaidat kentällä. Tämä on epäilemättä ollut Ox-iltana.

23-vuotias on tehnyt viisi maalia 12 esiintymisiä kaikissa kilpailuissa tällä kaudella, ja vaikka vain tehdä kolme Valioliiga alkaa toistaiseksi, Wenger on vakuuttunut, että hän jatkaa tehdä vaikutus klubin.

Tämä tavoite on Ox viimeinen osallistumista yön, hän saa hattutempun tänään. Mutta se ei ole väliä. Kaikki Gunners fanit pukeutunut Arsenal pelipaita osoittivat suurta suosionosoitukset Alex Oxlade-Chamberlain.

Oxlade-Chamberlain kaksi maalia tässä olivat varmasti vain palkita varten jatkuvasti uhkaa yksilön suorituskyvyn että clinches Arsenalin paikkansa League Cup vuosineljänneksen lopullinen.

Wenger uskoo myös, että hänen laajempaa joukkue on nyt lähes täysin, ja tekemällä yhdeksän muutoksia tässä lauantain goalless piirtää vastaan ​​Middlesbrough, hän saattoi silti valita joukko laatu.