Chelsea kaappasi vallan Valioliigassa. Miehet valmentaja Antonio Conte voitti sunnuntaina klo Middlesbrough pois pelistä (1-0), joten se uusi johtaja. Ainoa tavoite peli tehtiin juuri ennen taukoa ja voitti Diego Costa. Kaikki tuulettimet pukeutunut Bluesin Jalkapallo Pelipaidat oli huutanut ottelua voittaja Diego Costa. Lontoolaiset siksi on eniten Valioliigassa.

Ainoa Pelin tavoitteena tuli nimeä Diego Costa. Jotta Espanjan Internationalin se on jo hänen kymmenes tavoite kauden. Hän pukeutui Chelsea pelipaita osuma juuri ennen puoliaikaa.

Chelsea oli parempi joukkue, mutta oikeastaan ​​hallitseva voinut kutsua peli johtaja Antonio Conte. Tästä huolimatta oli parhaat mahdollisuudet tauon jälkeen Chelsea. Pedro olisi voinut johtaa, mutta hänen yrityksensä osui bar. Vuoteen ero on pienin, kun ottelua Middlesbroug pidetään toivovat kärki.

Se voi ajaa omituisin opportunistinen jalkapalloa. Alle kaksi kuukautta sitten, useita suuria vedonlyönnin lakossa kaikki vedot mahdollisesta erottamisesta valmentaja Conte. Samalla Chelsea linkit johtavat houkutteleva peli, jossa johtoon kuin palkita.