Manchester (Yhdistynyt kuningaskunta) (AFP) - Tuoreet ylläpitämästä elossa toiveet voittaa ensimmäinen palkinto vuodesta 2013, Manchester United palaavat tarjouksen varmistaa paikka ensi kauden Mestarien liigan kun he isäntä Aston Villa lauantaina.

United pelaa Everton FA Cupin välierissä Wembleyn 23. huhtikuuta ansiosta niiden 2-1 voittaa West Ham United niiden vuosineljänneksen lopullinen replay keskellä viikkoa kuin ne näyttävät voittaa kilpailun ensimmäistä kertaa vuoden 2004 jälkeen.

Koska 11-kertainen voittaja, United pitävät että kuilu liian kauan ja nostamalla Cup toisi hieman lohduttaa alipainetta manager Louis van Gaal jälkeen vaikea toista vuotta Old Trafford.

Mutta pelaa Mestarien liiga on oltava United korkein prioriteetti loppukauden ja, jossa on neljän pisteen ero Manchester City Valioliigan neljäs pätevyys paikka, ne on pidettävä voittaa.

Van Gaal puolella voi hyvinkin olla ottaa maksimipisteet niiden lopullinen kuuden ottelun mitään mahdollisuudet napata City, tai kolmannen sijoitettu Arsenal, ja he varmasti ole varaa pudota mitään pisteitä, kun pohja klubi Villa vierailun Old Trafford.

Niiden putoaminen asetettu vahvistetaan, Villa ei fancy edessään United hyökkääjä Marcus Eeva Taimela, jonka loistava voittaa tavoite West Ham korosti potentiaalia pelaaja, joka on ollut menestystarina Unitedin alisuoriutuvista kausi.