Karim Benzema teki kaksi vastaan ​​Dortmund keskiviikkona (2-2), ei vain puhua jalkapalloa sekoitettu vyöhyke. Kaikki tuulettimet pukeutunut Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat olivat yllättyneitä Benzema kaksinkertainen. Kaksinkertainen jonka avulla Benzema saavuttaa 50 maalia Mestarien liigan.

Karim Benzema (jälleen) tukkinut kriitikot keskiviikkona antamalla itse kaksinkertainen vastaan ​​Borussia Dortmund. Hyvin liikkuva, hyökkääjä oli kaikki hyvät hyökkäävä laukausta hänen. Precis oikea jalka sitten päätä hänen tavoitteensa, hän tarjosi hyvän syötön Cristiano Ronaldo liian lyhyt (44.) ja ei rekisteröidä kolmannen kulmassa (69.). Numero 9 Karim Benzema Real Madrid pelipaita nyt saaliit kaikki Real Madrid fanit silmissä uudelleen.

Benzema saavutti 50 maalia C1, tulossa seitsemäs paras maalintekijä historiassa kilpailun sidottu Inzaghi ja Thierry Henry yksikkö (51 tavoitteita myös alustava kierrosta). Ranskalainen oli vain 88 ottelut päästä symbolisen 50 maalia, vähemmän kuin hänen joukkuetoverinsa Cristiano Ronaldo (91).