Ensimmäiset kolme pistettä Valioliigan uusi kausi ovat Chelsea. Antonio Conte on hänen ensimmäinen Valioliigan ottelussa hallinnoijana Chelsea päättyi voittaa. Voitto, joka oli lähes täydellinen yhteenveto siitä, mitä Premier League on pois päältä ja haasteista hän joutuu. Se oli hyvä avaus, tuulettimet sininen Jalkapallo Pelipaidat nyt varmoja Chelsea vuonna 2016-17 kausi.

Se oli Diego Costa joka antoi Lontoon puoli rake pyyhkäisemällä kolme pistettä. Chelsean voitto oli ansaittu perustuu suureen kentän ylivoima seuran Lontoosta.

Myöhään tavoite Diego Costa on Chelsea pelipaita ja Chelsea todella oli koko pelin paremmin pelin. Eden Hazard, jotka haluavat unohtaa viime kaudella, lyönyt osaksi alkupuoliskolla rangaistus Sytytysjärjestys katossa net. Tavoitteena Hazard oli 5,000th Chelsea korkeimmassa liigassa Englannissa.

Yhdessä Diego Costa, hän soitti viimeisen minuutin ottelun eturintamassa metsästää kolme pistettä. Alle kaksi minuuttia myöhemmin, Belgian kansainvälinen oli perusteella voittomaalin Diego Costa.