Barcelona on kaataa parhaimmillaan run viime vuosina tulosten pois Real Sociedad estää menettää otettaan Espanjan otsikko rodun lauantaina.

Huolimatta makuista tappio ensimmäistä kertaa 40 pelejä niiden viimeisen La Liga retki kotonaan Real Madrid viime viikonloppuna, Barca edelleen pitää komentava kuuden pisteen etumatkan Atletico Madrid Real edelleen pisteen tuuliajolla ja vain seitsemän pelejä jäljellä.

Kuitenkin Euroopan Mestarien ole voittanut heidän viimeisen kuuden matkoja San Sebastian, myös tappioita viimeisen kolmen kauden La Liga.

"Olemme osoittaneet viime vuosina, että voimme voittaa Barca ja voimme tehdä sen uudestaan ​​lauantaina," Real Sociedad entinen Real Madrid keskikenttäpelaaja Asier Illarramendi kertoi seuran verkkosivuilla.

"Tämä joukkue voi voittaa kuka tahansa, kun me pelata hyvin. Kunnes se on matemaattisesti päätetty Barca on taisteltava ja olen varma Atletico ja Real Madrid ei anna periksi."

Barca on erityisen huono muistoja viime vierailun Anoeta kuin 1-0 tappio syöksyi seuran kriisiin ja vasempaan valmentaja Luis Enrique partaalla säkin.

Luis Enrique oli jättänyt Lionel Messi ja Neymar penkillä rangaistuksena saapuu myöhemmin kuin heidän joukkuetoverinsa niiden joululoman.

Barca talteen tyyli että takaisku laskeutua diskantin kuusi kuukautta myöhemmin, mutta niiden pyrkimys tulla ensimmäinen puoli säilyttää Mestarien liigan voisi olla merkittävä rooli valmentajan valinta, sillä heillä epävarma 2-1 yli Atletico menossa toinen jalka niiden vuosineljänneksen lopullinen tie keskiviikkona.