Lauantain Premier League kohtaavat Chelsea ja Manchester City oli kiinni faneille silmät. Se oli ottelun hyökkää ja maaginen. Molemmat joukkueet "kannattajien pukeutunut heidän joukkueensa Jalkapallo Pelipaidat kannustamaan oman joukkueen.

Edelleen lauantaina klo Etihad Stadium, Blues rangaistaan ​​Manchester City (3-1) vastaan ​​niiden kahdeksas peräkkäinen voitto Valioliigassa, jossa ne säilyttävät lyijyä. On välttämätöntä olla vahva syrjäyttää Blues.

Gary Cahill Blues käänsi ottelun toisella kierroksella ansiosta Diego Costa, Willian ja Eden Hazard. Ne pukeutunut Chelsea pelipaita pitää johtaa mestaruuden jälkeen jännittävä kohtaaminen.

Kahdella valmennus päälliköiden kaliiperi Pep Guardiola ja Antonio Conte, oletettiin, että tämä kaupunki-Chelsea olisi suuri taktinen kaksintaistelu. Tämä varmistettiin nopeasti, koska lohko perustetun valmentaja Blues aluksi järkyttää Citizens.

Antonio Conte Blues ovat onnistuneet nostamaan count kahdeksan kello Etihad Stadium, sarja, joka osuu, on muistettava, jossa kulku kolmen miehen puolustus.