Liverpool lämmennyt sen seuraavalle Europa League yhteentörmäys pisteyttämällä kaksi maalia kukin puoli voittaa Stoke 4-1 Englanti Premier League.

Alberto Moreno hieno avaaja kahdeksannessa minuutin sunnuntaina peruutti pois Bojan Krkić 22. ennen Daniel Sturridge palautti isännät johtoa 13 minuuttia ennen puoliaikaa Anfield.

Kaksi maalia päässä tauon korvaavien Divock Origi rajattu parhaan viikolla hänen Liverpool uransa.

Voitto nosti Liverpool osaksi kahdeksantena.

Liverpool manageri Jürgen Klopp tehty seitsemän muutoksia joukkue joka veti 1-1 klo Borussia Dortmund - kiitos Alkup avaus tavoite - torstain puolivälierä toinen jalka Anfield mielessä. Kaksi muutoksia täytäntöön, Liverpool kapteeni Jordan Henderson n polvivamma hallitseva hänet ulos loppukauden ja Emre Can keskeytetty.

Kevin Stewart ja Sheyi Ojo tekivät ensimmäisen Premier League alkaa taas Roberto Firmino ja Sturridge annettiin mahdollisuus yllättää hyökkäys.

Kesti Liverpool vähän aikaa päästä umpikujasta läpi epätodennäköistä Moreno, joka oli ei lasketa lähtien päivänä joulukuuta 2014.

Stoke antoi espanjalainen koko ajan maailman poimia hänen spot jälkeen James Milner oli löytänyt hänet lyhyt vapaapotkusta Moreno tukevasti hänen vaivaa kauimmaiseen nurkkaan 20 telakat.